Ремонт на турбокомпресори

При ремонта на вашия турбокомпресор се използват най-новите технологии

В нашите сервизи всеки турбокомпресор се ремонтира съгласно най-новите спецификации на производителя. За да постигнем това използваме модерни технологии и непрекъснато инвестираме в знанията на нашите механици. Ето защо гарантираме висококачествени ремонти. Ние поставяме строги изисквания към всеки ремонт на турбокомпресор, за да можем заедно да бъдем сигурни, че след ремонта той има същото качество като на нов.

 

Ремонт на турбо: от разглобяването до последната проверка

Процесът на ремонт на турбокомпресор се състои от няколко основни стъпки: разглобяване, инспектиране, почистване, сглобяване, балансиране и окончателна проверка. По време на този процес обръщаме специално внимание на балансирането, тъй като дисбаланс при въртене със скорост от над 200 000 оборота в минута би довел до катастрофални последствия.

 

По-долу можете да проследите отделните стъпки в процеса на ремонт на турбокомпресор:  

 

Разглобяване и инспектиране

Почистване

Сглобяване

Балансиране и настройка

 

Уникална 2-годишна гаранция на ремонтиран турбокомпресор

Безотказният турбокомпресор е резултат от идеална комбинация: най-добро качество и правилна техническа поддръжка. Затова Turbo's Hoet дава 2-годишна гаранция на всички турбокомпресори включителнo и ремонтирани. Това от своя страна води до сигурност за нашите клиенти.

 

В следващото видео можете да се запознаете с най-честите причини за повреда, както и със задължителните инструкции за монтаж и експлоатация :