Нови турбокомпресори

Turbo's Hoet е дистрибутор на всички големи производители на турбокомпресори като Garrett, Borgwarner, Mitsubishi, Holset, IHI и Bosch Mahle TurboSystems. Работим непрекъснато в тясно сътрудничество с тях и винаги разполагаме с техническите познания за най-новите модификации.

 

  

Над 18 000 турбокомпресора на склад

 

Разполагаме с наличност от над 18 000 турбокомпресора. Можете да поръчате турбокомпресор на място в нашия магазин, по телефона или онлайн, където по данните на вашето превозно средство ще откриете правилния турбокомпресор.

 


Техническа консултация

Турбокомпресорът се превръща във все по-важна част от управлението на двигателя. Това взаимодействие води до сложна технология и повредата на турбокомпресора често е резултат от друга неизправност. Освен техническата информация, предоставена ни от производителите, имаме и богат опит, трупан в течение на дълги години рециклиране на турбокомпресори в нашите сервизи. В Turbo's Hoet можете да разчитате, че ще получите точната информация и съдействие. Не се колебайте да се свържете с нас.

 


Съдействие при монтаж

За да гарантираме безпроблемно функциониране след монтажа, всеки турбокомпресор се предоставя заедно с нов монтажен комплект и гаранционна карта с техническа информация.